Notícies

S'assegura el concert al col·legi d'Es Liceu dia 11 de desembre.

viernes, 5 de noviembre de 2010

Lemac:

El projecte del grup va sorgir a finals del 2008 quan el nostre amic Guillem Canyelles, enmig de classe, es va girar cap a en Toni Mut i li va dir: "Toni, hem de fer un grup".
Els inicis del grup van ser díficils, el grup en aquells moments anomenat "Retruck" estava format per en Toni Mut com a guitarra, en Francesc Serra com a teclat i en Lluc Bono com a bateria. No hi havia cantant, i la bateria, com no, era la del Guitar Hero.
L'estil del grup era totalment indefinit ja que era una mescla entre rock i pop baratero. Finalment, vist que el projecte no funcionava en Francesc va abandonar el grup, però els altres dos components no tardaren en incorporar a Nestor Pàez i en Toni Mas.
Amb aquestes dues incorporacions el grup va quedar format de la següent manera; en Toni Mas com a cantant, en Néstor Pàez de guitarrista, en Toni Mut com a baixista i en Lluc Bono a la bateria.
El grup es va rebatejar com a Lemac i el rumb es va canviar ja que el grup es va dedicar a fer covers d'altres cançons envés de crear les seves pròpies, el projecte va tornar a fracassar i en Toni Mas i en Néstor van abandonar el grup.
El grup estava desorientat, però, rondaven temps de Pasqua quan en Toni i en Lluc, els únics que no han abandonat mai el projecte, van decidir proposar-li a en Francesc tocar el baix enlloc del teclat, i aquest va aceptar, i per tant que en Toni tornés a la guitarra, i a més fes de cantant.
Durant dues setmanes els tres fundadors del grup treballaren de valent i elaboraren les cançons 'Ciudadano Albert', 'Ses Cabres' i 'Me siento en la hierba', a més d?alguns altres projectes que encara no estan acabats.
El grup però necessitava una altre guitarra per completar millor les cançons i es va decidir tornar a cridar en Néstor perquè exercís de guitarra.
Al mes d'agost del 2010 Néstor decideix abandonar el grup i al septembre s'incorpora Víctor Forés com a nou guitarrista.
I fins avui, Lemac està format per en Toni Mut (guitarra i veu) en Francesc Serra (baix), Víctor Forés (guitarra) i en Lluc Bono (bateria).
Lemac es un grup jove i ple de projectes, i que la majoria de les seves cançons son de 'cosecha pròpia'.
La nostra música
La nostra música si arriba a n'aquest concepte de bellesa artística és una mescla de l'indie rock, també conegut com l'actual rock anglès i lletres en català amb la inspiració de grups amateurs d'aquí a mallorca. Principalment seguim tendències de grups com Arctic Monkeys, the Fratellis i grups d'aqui com ara Tetrasonic, però és clar que no arribant a limits de qualitat tant alts.

No hay comentarios:

Publicar un comentario